Lindenlaan, 13 9940 Ertvelde
09 344 91 91
BODY CARE >> Elektrische tandenborstel >> Philips >> FlexCare Platinum Connected HX9192/01
Philips FlexCare Platinum Connected HX9192/01
PDF pagina
Productbeschrijving:

FlexCare Platinum Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om mondverzorging. Sensoren sturen uw poetsgegevens via Bluetooth® draadloze technologie naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging.Volg uw poetsbeurten met real-time begeleidingVolg en verbeter je poetsbereik. Waarschuwt u wanneer u te hard poetst. Leert u om minder te 'schrobben'Sonicare-app biedt gepersonaliseerde feedbackEen tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie. De begeleiding die u nodig heeft om uw routine te verfijnen. Vergeet eventuele probleemgebieden niet. Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel.De meest grondige en complete mondverzorging van Philips SonicareEen aangepaste poetservaring. Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging. Timer om grondig poetsen te stimuleren. Past perfect bij uw levensstijl. Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne.


  € 169,99
 (Promo tot 31/12/2019)
vergelijk  vergelijk
60 dagen op proef
Eigenschappen:
Dagelijkse reiniging :
Grondige reiniging :
Opbergetui :
Oplaadindicatie :
Oplader met standaard :
Opvolging via app op smartphone :
Poetsdruksensor :
Poetstechniek :Sonische technologie
Tandvlees verzorgen :
Twee minuten timer :
Witte tanden :
Aantal poetsstanden :3
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Februari 2019
De iRobot Roomba i7+ leert bovendien de kamerindeling van een woning kennen zodat je via Google Assistant kan vragen om de woonkamer of speelkamer te stofzuigen.
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Legrand blijft volop de kaart trekken van het smart home. Zo volgt nu de introductie van Valena Next with Netatmo, een gloednieuw assortiment geconnecteerd schakelmateriaal.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.
lees meer...
December 2018
Huisdiereigenaren zeggen veel tijd te besteden aan schoonmaken, dat blijkt uit een online onderzoek door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van iRobot.
lees meer...
November 2018
Met de tandenborstel mikt Oral-B op personen die aan gezonder tandvlees werken. Tandvleesinfecties kunnen immers leiden tot gaatjes of uitvallende tanden, of erger nog een chronische ontsteking als parodontitis.
lees meer...
November 2018
Til funcooking naar een hoger niveau met Fritel! Met de nieuwe Pizza Grill & Raclette trakteer je je gasten op een avondje creatief kokerellen en voor elk wat wils.
lees meer...
Oktober 2018
In vele huishoudens is de warmhoudplaat niet meer van de tafel weg te denken: Je kunt er namelijk niet alleen de borden mee voorverwarmen, alle kommen en schotels worden er ook netjes mee warmgehouden tijdens de maaltijd waardoor je op elk ogenblik kunt bijscheppen en langer kunt genieten van jouw heerlijk warme maaltijd.
lees meer...